Nezvanična stranica Prve nogometne lige FBiH

Nezvanična stranica Prve nogometne lige FBiH

NK Jedinstvo: Rezime jesenjeg dijela prvenstva

petak, 5. prosinca 2014.

Share this history on :
NK Jedinstvo: Rezime jesenjeg dijela prvenstva
Spuštena je zavjesa na jesenji dio prvenstva u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine. Crveno - bijeli su prvi dio sezone okončali na jedanaestoj poziciji, sa 17 osvojenih bodova uz gol razliku 14:16

Od petnaest utakmica, koliko su nogometaši Jedinstva odigrali, ostvarili su četiri pobjede, bodove su podjelili ukupno pet puta, dok su izgubili šest utakmica. Na domaćem terenu Pod borićima izgubljeno je jedanaest bodova, dok su na gostovanjima osvojena četiri boda,protiv FK Igmana, puni plijen i jedan bod protiv HNK Orašja. Bodove iz Bihaća su odnijeli Gošk, Goražde, Radnički, Metalleghe i Budućnost.
U petnaest utakmica nogometaši Jedinstva su dobili četrdeset i sedam kartona, od toga trideset i devet žutih kartona, a osam puta su sudci igračima Jedinstva pokazali put u svlačionicu.
Na čelu stručnog štaba crveno - bijelih bili su Ahmet Kečalović, te njegov pomoćnik Besim Šabić, a kormilo Jedinstva u dvanaestom kolu je preuzeo novi stručni štab na čelu sa Halimom Stupcem, te njegovim pomoćnicima Selamom Tulićem i Ratomirom Mihićem.
Hvala Vam za posjetu, nadamo se da ste zadovoljni radom naše stranice.
Ukoliko imate komentar molimo Vas upišite ga u polje ispod... i ne zaboravite podijeliti ovaj tekst sa vašim prijateljima na Facebook-u

0 comments:

Objavi komentar