Nezvanična stranica Prve nogometne lige FBiH

Nezvanična stranica Prve nogometne lige FBiH

Plavčić ostaje prvi trener

petak, 5. prosinca 2014.

Share this history on :
Plavčić ostaje prvi trener
Vitežanin Valentin Plavčić (42) ostaje na čelu stručnog štaba Rudara do kraja sezone



Ovu informaciju potvrdio nam je predsjednik Rudara Rahman Dželo, koji je zadovoljan radom ovog stručnjaka, koji je „zeleno-crne“ predvodio u posljedn jih pet kola jesenskogg dijela prvenstva

Valentin Plavčić ostvario je zapažene rezultate (tri pobjede i dva remija), uspio konsolidirati ekipu, skenirati mogućnosti svakog pojedinca, posebno mlađih igrača i na taj način stekao simpatije vodstva kluba, ali i navijača.

Plavčić priznaje da igra Rudara pod njegovim vodstvom nije bila na željenoj razini, ali su rezultati, izuzimajući domaći remi protiv Podgrmeča, bili veoma dobri.


-Snosim odgovornost za kiks protiv Podgrmeča jer nisam bio dovoljno upućen u igrački kadar.Kasnije se sve posložilo i realiziranoje ono što je od mene traženo. Moram istaći da sam prezadovoljan prijemom u Kaknju, odnosom vodstva kluba i navijača i tek sad vidim o kakvoj se sredini radi.O ambicijama u nastavku prvenstva još je rano govoriti, ali je sigurno da ćemo biti jači i ambiciozniji. Imamo veoma povoljan raspored, kostur tima i uz tri pojačanja, koja su neophodna u svim linijama tima, možemo stići do vrha, mišljenje je Rudarevog trenera Plavčića, koji je dobio saglasnost od predsjednika Džele da angažira potrebna tri kvalitetna igrača.


Imate dosta mladih,talentiranih igrača, kakav profil vam nedostaje da ekipa bude kvalitetnija?
-Imam povjerenje u mlade igrače, međutim, bez iskusnih, stara je istina, nema ozbiljne momčadi.Oni su važni za rezultat, oni su važni kao vođe, oni su bitni kao dirigeni, i oni su, napokon , presudan oslonac mladim igračima koji dolaze.Hoćemo li i možemo li pronaći takav profil igrača, ostaje da se vidi, ali podržavam stav Uprave da igrači sa strane moraju biti jakev karike u timu i da odskaču igrom, znanjem i ponašanjem, kaže Plavčić. Pitanje je kako pogoditi koji je to iskusan igrač koji može odgovoriti svim tim, iznimno visokim zahtjevima. Posljednji primjeri bili su Igor Ilić i Samir Duro, uz koje su stasali Zlatan Gafurović, Saša Prkić, Admir Kubat i Belmin Kobilica, čiji je razvoj, nažalost, zaostao zbog ozljede križnih ligamenata.


M.K./KakanjLive
Hvala Vam za posjetu, nadamo se da ste zadovoljni radom naše stranice.
Ukoliko imate komentar molimo Vas upišite ga u polje ispod... i ne zaboravite podijeliti ovaj tekst sa vašim prijateljima na Facebook-u

0 comments:

Objavi komentar